Απλές συμβουλές για να κοιμάστε λίγο παραπάνω το πρωί!

Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, έτσι κι εσείς, η πρώτη σκέψη που κάνετε το πρωί είναι "λίγα λεπτά ακόμα" και πατάτε αμέσως το "snooze" στο ξυπνητήρι σας. Οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε όσο θέλετε και ξέρετε καλά πως για να ανταποκριθείτε στην καθημερινότητά σας χρειάζεται 7-8 ώρες ύπνου. Τι να κάνετε για να μπορέσετε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω παρόλο που δεν έχετε χρόνο;

1.Να αλλάζετε το πρόγραμμά σας: Όσο είναι εφικτό μην προγραμματίζειτε τις υποχρεώσεις σας πολύ πρωί. Μην πηγαίνετε κάθε μέρα για πρωινή yoga,  να φροντίζετε για το πρωινό των παιδιών εναλλάξ με τον άντρα σας και πήγαινετε μια μέρα στην τράπεζα πριν τη δουλειά για να ξεμπερδέψετε σε μια μέρα! Προσπάθηστε με λίγα λόγια να έχετε κάποια πρωινά για τον εαυτό σας, ώστε να κοιμάστε και να χουζουρεύετε όσο θέλετε!

2.Πρόγραμμα: Μαγείρεψτε από το προηγούμενο βράδυ, διάλεξτε τα ρούχα που θα φορέσετε για την επόμενη μέρα και ετοίμαστε την τσάντα σας. Έτσι το πρωί θα έχετε περισσότερο χρόνο για να μείνετε στο κρεβάτι!

3. Να κοιμάστε πιο νωρίς: Μπορεί να έχετε μπει σε πρόγραμμα και να κοιμάστε κάθε βράδυ την ίδια ώρα, όμως προσπάθηστε να μην δειτε τηλεόραση πριν κοιμηθείτε ή να μην διαβάσετε. Αν ξαπλώσετε μισή ώρα νωρίτερα, ίσως τελικά σας πάρει ο ύπνος μισή ώρα νωρίτερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρεις μικρές αλλαγές στο πρωινό σου θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/11/2014 10:56:08 πμ