Αυτό είναι το κόλπο στα μενού των εστιατορίων

Αν νομίζετε ότι η επιλογή του πιάτου που κάνουμε όταν τρώμε σε ένα εστιατόριο είναι τυχαία τότε κάνετε μεγάλο λάθος.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Hospitality Management οι πελάτες τείνουν να επιλέγουν πιο συχνά τα πιάτα που είναι διαφορετικά ή "ξεχωρίζουν" στο μενού, όπως για παράδειγμα εκείνα που είναι υπογραμμισμένα ή που είναι με έντονη γραμματοσειρά ή σε ειδικό πλαίσιο.

Τυχαία... αυτά τα πιάτα είναι και τα πιο παχυντικά. Αυτά τα πιάτα έχουν συνήθως πιο αναλυτική περιγραφή και επιλέγονται πιο πολύ από τους πελάτες. Παλαιότερη έρευνα έδειχνε ότι οι πελάτες ενός εστιατορίου προτίμησαν κατά 28% περισσότερο ένα πιάτο που είχε αλλάξει απλά ονομασία ή/και είχε γίνει πιο αναλυτική η περιγραφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε την δίαιτα του 24ωρου για υγιεινή και αποτελεσματική απώλεια βάρους

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 31/12/2014 5:35:00 μμ