ΣΟΚ! Έπνιξε το μωρό της στο Skype καθ΄υπόδειξη του εραστή της

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι 21 μηνών, το οποίο πνίγηκε, όταν η μητέρα του βούτηξε το κεφαλάκι του σε έναν κουβά με νερό, καθ' υπόδειξη του εραστή της, ο οποίος παρακολουθούσε τη σκηνή μέσω Skype.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2010 στη Νορβηγία, ωστόσο λεπτομέρειες της ιστορίας έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια της πρόσφατης δίκης.

Ο Βρετανός Ammaz Omer Qureshi, κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 18 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, η 28χρονη Νορβηγίδα Yasmin Chaudhry ακολούθησε τις οδηγίες του 35χρονου εραστή της, ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο και μέσω Skype της είπε να "συμμορφώσει" την κόρη της, επειδή διέκοπτε τη νυχτερινή συνομιλία τους.

Η μητέρα βούτηξε το κεφαλάκι του παιδιού δύο φορές σε έναν κουβά με νερό, έως ότου εκείνο λιποθύμησε.

Στη συνέχεια, κάλεσε ασθενοφόρο, ισχυριζόμενη ότι το παιδάκι έπαθε ατύχημα. Το κοριτσάκι πέθανε στο νοσοκομείο την επόμενη ημέρα.

Η μητέρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 16 ετών, μειωμένη κατά δύο έτη σε σχέση με τον εραστή της, διότι συνεργάστηκε με τις Αρχές και βοήθησε στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η ίδια δήλωσε "αθώα" όσον αφορά τη δολοφονία της κόρης της -η οποία ήταν από προηγούμενη σχέση της- αλλά παραδέχθηκε ότι την κακοποίησε.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι κατηγορήθηκε επίσης για "καθημερινό" βασανισμό του κοριτσιού, το οποίο φίμωναν με κολλητική ταινία, χαστούκιζαν στο πρόσωπο, ενώ το υποχρέωναν να τρώει μεγάλες ποσότητες σκόνης τσίλι, να κάνει κρύο μπάνιο και να κοιμάται στο πάτωμα.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10/4/2014 11:44:11 πμ